SPRAYMAALIT

SPRAYMAALIT - KAIKILLE PINTAMATERIAALEILLE Maston spraymaalit soveltuvat lähes kaikkien pintojen maalaukseen, ja niillä voit maalata lähes kaikkia materiaaleja, kuten puuta, metallia, lasia, kiveä, betonia ja kovia muoveja. Maston erikoispohjamaalien avulla myös pehmeät muovit ja ruosteiset pinnat on mahdollista maalata.

Tuotteen tiedot

Spraymaali Liitutaulu Musta 400ml

Spraymaali Liitutaulu Musta 400ml

Kotimaalisarja - Tuotenumero: 1801010

Himmeä liitutaulumaalispray, jolla voit tehdä oman ”liitutaulun” kaapinoviin, seinään jne. Liitutaulumaali spraylla voit maalata liitutaulun lähes mille pinnalle tahansa. esim. puulle, kovalle muoville, metallille, kivelle, lasille sekä betonille. Kun maali on kuivunut, sille voi kirjoittaa liidulla ja sen voi pyyhkiä vedellä. Suutinta (punainen täplä) voidaan säätää vaaka- tai pystysuoraan asentoon, mikä helpottaa maalaamista. Tarkista tuotteen soveltuvuus muovipinnalle ennen maalausta maalaamalla pieni koealue näkymättömään paikkaan. Tietyt muovimateriaalit, kuten polykarbonaatit tai akryylit saattavat reagoida tuotteen liuottimien kanssa.

Maalaa vähintään kaksi kerrosta ja anna kuivua kerrosten välillä kunnes pinnasta tulee matta.

Kiiltoaste: alle 20 (matta).

Riittoisuus: 400ml riittää noin 1-1,5m² maalaukseen.

Kuivumisajat: (20 °C): Pölykuiva 5 - 10 min., kosketuskuiva n. 15 min., läpikuiva noin 24 h. Kuivumisaika vaihtelee lämpötilan, ilmankosteuden ja kerrospaksuuden mukaan.

Kuumuuden kesto: n. +110 °C.

Jälleenmyyjät