SPRAYMAALIT KAIKILLE PINNOILLE

Car-Rep® -maaleilla voit maalata metallia, puuta, betonia ja jopa muovia

Spraymaalit

Car-Rep®-spraymaaleja voidaan käyttää lähes kaikilla maalaamattomilla pinnoilla ja maalatuilla pinnoilla, jotka ovat kuivuneet yli kuukauden. Ainoat poikkeukset ovat öljytty tai vahattu pinta. Suosittelemme kuitenkin aina kokeilemaan yhteensopivuutta ensin maalaamalla pienen testilevyn. On hyvin harvinaista, että aiemmin maalatut pinnat reagoivat Car-Rep® -maalien kanssa.

Car-Rep® -maaleilla voit maalata metallia, puuta, betonia ja jopa muovia.

 


MAALAUSVINKIT

Pakkausmerkinnöissä näkyvät selvästi tuotteen pääominaisuudet ja käyttöohjeet. Pakkausmerkinnän kuvissta käyvät ilmi ovatko tuotteet sisä- ja / tai ulkokäyttöön ja mille materiaaleille niitä voidaan käyttää.


PUHDISTUS JA HIONTA

On tärkeää, että käsiteltävä pinta on puhdas. Pinnan hionta antaa maaleille paremman tartunnan. Suosittelemme pohjamaalausta maalilla, jonka väri on lähellä lopullista pintaa. Muovipinta on aina pohjustettava Car-Rep® -muovipohjamaalilla. 

KUINKA PALJON MAALIA TARVITSEN?

Perussääntönä Car-Rep® -maalilla maalaat vähintään neliömetrin alueen. Car-Rep®-erikoismaaleilla riittoisuus voi olla jopa kolme neliömetriä. Useimmissa tuotteissa näkyy keskimääräinen riittoisuus.

ERITYYPPISET SPRAYMAALIT

Kaikilla Car-Rep®-spraymaaleilla voidaan maalata sisä- ja ulkokohteita, mutta niiden ominaisuudet poikkeavat toisistaan.

KUMIPINNOITE Kumipinnoite muodostaa elastisen, venyvän päällysteen. Se ei ole yhtä kovaa ja kestävää kuin tavallinen maali. Se suojaa pintaa kosteudelta, hapoilta, kulumiselta ja korroosiolta.