Car-Rep

 

Erikoistunut autotuotteisiin

Car-Rep® tekee ajoneuvon entisöinnistä, korjaamisesta ja virityksestä helppoa. Olitpa käsittelemässä auton sisä- tai ulkotiloja, meillä on tuotteet, jotka sopivat tilanteeseen kuin tilanteeseen. Car-Rep® tarjoaa täydellisen valikoiman laatutuotteita tee-se-itse autotalliharrastajille tai Car-Rep® ammattilaisille.

Ajankohtaista

 • Car-Rep Rust Stop 250ml ruosteenpysäyttäjä

  Car-Rep Rust Stop 250ml ruosteenpysäyttäjä

  Car-Rep® Rust Stop ruosteenpysäyttäjä pysäyttää tehokkaasti jo alkaneen ruostumisen. Käyttöohje:Puhdista käsiteltävä pinta liasta, rasvasta ja irtoruosteesta. Sekoita hyvin ja levitä kovalla siveltimellä. Hetken kuluttua käsitelty pinta alkaa mustua. Tämä on merkki ruosteenpysäytysprosessin käynnistymisestä. Olosuhteista ja pinnasta riippuen 1-3 tunnin kuluttua käsittelystä (+20°C) on ruostuminen täysin pysäytetty. Hio epätasaisuudet. Poista hiontapöly ja pyyhi pinta Aceton:illa. Pinnan jatkokäsittely mahdollista pakkelilla, ruostesuoja- tai tavallisella pohjamaalilla. *Työskentelylämpötila: +8 - +35 °C. *Työvälineiden pesu: Vesi. *Riittoisuus: 20 m²/l.

  Lue lisää
 • Spraypaint Car-Rep 2K EPOXY Primer Beige 500ml

  Spraypaint Car-Rep 2K EPOXY Primer Beige 500ml

  CAR-REP® 2K EPOXY PRIMER ruosteenestoaine luo vesi- ja ilmatiiviin maalikerroksen. Se muodostaa loistavan tartuntapinnan kitille, joka voidaan laittaa suoraan kohteen pinnalle ilman hiontaa. Car-Rep® 2K Epoxy Primer tarttuu myös loistavasti galvanisoidulle metallille, alumiinille, kuparille ja messingille. Se tarttuu myös hyvin muille pinnoille kuten hiilikuidulle ja useimmille muoveille, joita käytetään autoteollisuudessa. Vallankumouksellinen 10 minuutin uunitus tai infrapuna varmistavat säästön sekä ajassa että rahassa. Car-Rep® 2K Epoxy Primeria voidaan käyttää myös maalauskopin ulkopuolella ajasta ja paikasta riippumatta. OMINAISUUDET: 1. Kuivuu nopeasti infrapunalla, 10 minuuttia 70 °C. 2. Voidaan maalata suoraan erilaisille metalleille, muoveille ja hiilikuidulle. 3. Kitti voidaan laittaa suoraan pohjamaalin päälle. 4. Loistavat ruosteenesto- ja tartunta ominaisuudet. 5. Helppokäyttöinen 6. Pitkä käyttöikä, voidaan käyttää uudelleen tarvittaessa. OHJEET: Hionta: Varmista, että pinta on hiottu tasaiseksi. Puhdistus: Pinnat tulee puhdistaa rasvasta ja liasta ennen maalausta. Ravistettava ennen käyttöä. Testaa maalaussuihkua toiselle pinnalle. Maalausetäisyys 20-25 cm. Alueet, jotka on kitattu: maalataan 1-3 kerrosta. Alueet, joille pintamaali maalataan suoraan: maalataan 2 kerrosta. Välihaihtuminen 2 minuuttia. Lopullinen välihaihtuminen 5 minuuttia. Kuivumisaika: 65-70 °C 30 min, 20 °C 12 tuntia. Kuivumisaika infrapunan avulla. Täydellä teholla 5-10 min. Pinnan lämpötila 70 °C. 1 kerros: 20 mikronia. 2 kerrosta: 30-40 mikronia. Voidaan uudelleenmaalata milloin tahansa Car-Rep® 2K Epoxy Primerilla. Puhdista suutin suihkuttamalla pulloa ylösalaisin, kunnes ulos tulee pelkkää ponneainetta. Valmis kittiä tai hiontaa varten. Infrapuna: kunnes jäähtynyt. Uunitus kunnes jäähtynyt. 20°C: 12 tuntia. Peitto 1.2-1.4 m2, 30-40 mikronin kalvonpaksuus. (2 kerrosta)

  Lue lisää