TEKNISET TUOTTEET

Maston tarjoaa kattavan valikoiman teknokemian ratkaisuja vaativaan ammattilaiskäyttöön. Tuotteemme ovat usein tärkeä osa asiakkaidemme tuotantoprosessia. Useimmat tuotteet saatavana myös suuremmissa teollisuuspakkauksissa. Kysy lisää myynnistämme, soita 020 7188 580. Tutustu luotettaviin Maston-tuotteisiin!

Tuotteen tiedot

PU-Cleaner 500ml

PU-Cleaner 500ml

Puhdistus - Tuotenumero: 5141001

Maston PU Cleaner on tehokas puhdistusaine tuoreelle polyuretaanieristysvaahdolle, pullojen ventiileille ja asennuspistooleille.

Sopii myös liimojen puhdistamiseen sekä rasvan poistoon metallipinnoilta ennen silikonin ja polyuretaanin laittoa.

Näin onnistut tuoreen saumaeristetahran poistossa:

Paina suutinosa paikoilleen. Suihkuta tuoreet saumaeristetahrat puhdistusaineella, anna vaikuttaa ja pyyhi pois. Toista käsittely tarvittaessa. Aineella voidaan helposti puhdistaa myös saumaeriste pullon venttiili ja suutin. Puhdistusaine saattaa liuottaa joitakin muoveja, lakattuja pintoja ja tekstiilejä, joten vältä suihkuttamasta ainetta tahriintumattomiin pintoihin. Tehokas liuotus- ja puhdistusaine.

Näin onnistut Saumapistoolin puhdistamisessa:

Puhdista pistoolin istukka.

Varmista, että suutinosan sisällä ollut tiivistysosa on kiinnittynyt puhdistusainepullon nousuputken päähän. Kiinnitä puhdistusainepullo pistooliin. Puhdista pistooli painamalla liipaisinta. Puhdistusaine ei tehoa kuivuneeseen saumaeristeeseen.

Jälleenmyyjät