ÖLJYT, PETSIT JA VAHAT

Puu, jota käytetään sisätiloissa ja huonekaluissa tarvitsee asianmukaisen pintakäsittelyn ja säännöllistä huoltoa. Pintakäsittely elävöittää puun pintaa ja antaa sille koristeellisen ja huolitellun ulkonäön. Se helpottaa puhtaanapitoa ja samalla suojaa puupintoja kosteudelta, turpoamiselta ja vääntymiseltä. Oikea pintakäsittely suojaa lialta ja pölyltä ja myös mekaaniselta kulutukselta. Näin saat enemmän käyttöikää kotisi arvokkaille puuhuonekaluille ja puupinnoille. Maston-tuotteilla saat luonnollisen, puun kaunista ulkonäköä korostavan pinnan. Valikoimastamme löydät puunkäsittelyaineet sekä uudelle että aikaisemmin käsitellylle pinnalle. Sinulla on useita vaihtoehtoja ja kaikilla pääset upeisiin lopputuloksiin. Lisäksi Maston-tuotteiden käyttö on helppoa, hauskaa ja palkitsevaa. Näin onnistut! Hyödylliset vinkit puun pintakäsittelyyn löydät Näin onnistut! -osiostamme.

Tuotteen tiedot

Petsispray Tumma pähkinäpuu 400ml

Petsispray Tumma pähkinäpuu 400ml

Petsispray - Tuotenumero: 6200168

MASTON PETSISPRAYLLÄ teet nopeasti ja helposti kauniisti sävytettyä pintaa. Voit joko syventää, voimistaa tai muuntaa puupinnan väriä, käsittely elävöittää käsiteltävää pintaa sekä korostaa syiden linjoja. Soveltuu useimmille puulajeille, säilyttäen puun luonnollisen ulkonäön.

Käyttöohje: Karhenna pinta hiekkapaperilla tarvittaessa ja poista hiontapöly. Suojaa alueet, joita ei käsitellä. Tee aina koepetsaus ennen varsinaista petsausta. Ravista purkkia noin 3 min ja suihkuta petsiä runsaasti, mutta tasaisesti n. 20 cm:n etäisyydeltä puun syiden mukaisesti käsiteltävän pinnan muotoja mukaillen. Poista ylimääräinen petsi n. 2 min kuluttua. Anna kuivua. Uusintakäsittely: Petsin kuivuttua, hio kevyesti hiekkapaperilla ja käsittele uudestaan. Käytön jälkeen puhdista suutin kääntämällä pullo ylösalaisin ja paina suutinta kunnes pullosta tulee pelkkää ponneainetta. Riittoisuus noin 2 m2. Suosittelemme suojavaatteiden ja lasien käyttöä. Suosittelemme käsittelemään petsatun pinnan sarjaan kuuluvalla erikoislakkaspraylla kulutuksen keston lisäämiseksi.

Jälleenmyyjät