ÖLJYT, PETSIT JA VAHAT

Puu, jota käytetään sisätiloissa ja huonekaluissa tarvitsee asianmukaisen pintakäsittelyn ja säännöllistä huoltoa. Pintakäsittely elävöittää puun pintaa ja antaa sille koristeellisen ja huolitellun ulkonäön. Se helpottaa puhtaanapitoa ja samalla suojaa puupintoja kosteudelta, turpoamiselta ja vääntymiseltä. Oikea pintakäsittely suojaa lialta ja pölyltä ja myös mekaaniselta kulutukselta. Näin saat enemmän käyttöikää kotisi arvokkaille puuhuonekaluille ja puupinnoille. Maston-tuotteilla saat luonnollisen, puun kaunista ulkonäköä korostavan pinnan. Valikoimastamme löydät puunkäsittelyaineet sekä uudelle että aikaisemmin käsitellylle pinnalle. Sinulla on useita vaihtoehtoja ja kaikilla pääset upeisiin lopputuloksiin. Lisäksi Maston-tuotteiden käyttö on helppoa, hauskaa ja palkitsevaa. Näin onnistut! Hyödylliset vinkit puun pintakäsittelyyn löydät Näin onnistut! -osiostamme.

Tuotteen tiedot

Puukitti Clou 11 Mahonki 60g

Puukitti Clou 11 Mahonki 60g

Puukitti - Tuotenumero: 806411

Vesiohenteinen CLOU Puukitti on helppo käyttää kolojen ja epätasaisuuksien täyttöön. Puukitti on tarkoitettu käsittelemättömille puupinnoille. Soveltuu käytettäväksi myös märkätiloissa. Puukittiä voit hioa, höylätä, viilata, sahata ja sorvata, pinta voidaan käsitellä kuten puupinta.

Soveltuu myös petsattaville pinnoille, kun kitin väri valitaan petsin värisävyn mukaisesti. (vaalea puu / tumma petsi ? tumma kitti). Värit ovat tarvittaessa keskinäisesti sekoittuva. Puukitti kuivuu nopeasti, ei kutistu kuivuessaan, viitteellinen kuivumisaika n. 2 mm/h, riippuu aina kitatun alueen suuruudesta, syvyydestä ja kuivumisolosuhteista.

Käyttöohje

Kostuta käsiteltävät kolot vedellä, toimii kuten primer (pohjamaali) eli parantaa tartuntaa. Levitä puukitti lastalla. Jos kolot ovat syviä, tarvitaan puukittiä useampia kerroksia. Anna jokaisen kerroksen kuivua erittäin hyvin. Säilytä tuubi hyvin suljettuna.

Jos korjataan pieniä naaruja laminaattilattioiden pinnasta, olisi parempi käyttää vahakittiä, mutta puukitti soveltuu myös. Täytä kolo ja poista ylimääräinen kittilastalla lattian pintaa myöden, ei hiontaa!

Tuote soveltuu vain sisäkäyttöön, myös kosteisiin tiloihin. Ei saa jäätyä. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Työvälineiden pesu vedellä. Kiilto: puolikiiltävä

Jälleenmyyjät