SPRAYMAALIT

SPRAYMAALIT - KAIKILLE PINTAMATERIAALEILLE Maston spraymaalit soveltuvat lähes kaikkien pintojen maalaukseen, ja niillä voit maalata lähes kaikkia materiaaleja, kuten puuta, metallia, lasia, kiveä, betonia ja kovia muoveja. Maston erikoispohjamaalien avulla myös pehmeät muovit ja ruosteiset pinnat on mahdollista maalata.

Tuotteen tiedot

Spraymaali Decoeffect Chrome 400ml

Spraymaali Decoeffect Chrome 400ml

Decorative spray - Tuotenumero: 830430

Maston Decoeffect spraymaali on korkeakiiltoinen maali sisäkäyttöön. Jättää koristeellisen pinnan. Nopeasti kuivuva ja peittää hyvin. Voidaan käyttää puu-, metalli-, lasi- ja useimmille muille pinnoille sekä esim. kuivattujen kasvien maalaamiseen. Ei sovellu solumuovin maalaamiseen. Peitto n. 1-2m2. Heikko kulutus- ja säänkestävyys. Ei kestä voimakasta kitkaa ja kuumuutta. Suosittelemme käsittelemään kuivan pinnan Maston Decoeffect Lakalla paremman kestävyyden saavuttamiseksi sekä mahdollistamaan sopivuuden ulkokäyttöön. Lakkaus 12h maalipinnan kuivumisesta.

Ohjeet: Puhdista pinta öljystä, rasvasta, liasta, vahasta ja irtonaisesta ruosteesta. Ravista purkkia hyvin ennen käyttöä. Tee koemaalaus näkymättömälle alueelle. Suihkuta useita ohuita kerroksia n. 15 cm etäisyydeltä. Maalaa 2 kerrosta saavuttaaksesi riittävä maalin paksuus. Anna pinnan kuivua n. 5 min. jokaisen kerroksen välissä. Puhdista suutin kääntämällä purkki ylösalaisin ja suihkuta kunnes ulos tulee vain ponneainetta. Pyyhi ylimääräinen maali suuttimesta tarvittaessa. Pölykuiva 30min, kosketuskuiva 2h, kokonaan kuiva 48h.

Jälleenmyyjät