Car-Rep

 

Erikoistunut autotuotteisiin

Car-Rep® tekee ajoneuvon entisöinnistä, korjaamisesta ja virityksestä helppoa. Olitpa käsittelemässä auton sisä- tai ulkotiloja, meillä on tuotteet, jotka sopivat tilanteeseen kuin tilanteeseen. Car-Rep® tarjoaa täydellisen valikoiman laatutuotteita tee-se-itse autotalliharrastajille tai Car-Rep® ammattilaisille.

Voiteluaineet

Rajaa tuotteita

 • Spray Car-Rep Dry PTFE 400ml

  Spray Car-Rep Dry PTFE 400ml

  Car-Rep® PTFE Kuivavoiteluaine on korkealaatuinen tahraamaton erikoiskuivavoiteluaine. Nopeasti kuivuva. Erinomainen tarttuvuus. Käytetään kohteissa joissa ei voi tahraantumisen vuoksi käyttää öljyjä tai rasvoja. Vähentää kitkaa, soveltuu lähes kaikille pinnoille mm. puu, metalli, muovi, kumi, nahka ja tekstiili. Käyttökohteet: Lukot, laakerit, nivelet ja liukukiskot ym. Toimii myös ruosteenestona. Käyttöohje: Käsiteltävän pinnan tulee olla puhdas ja kuiva. Ravista purkkia voimakkaasti n. 2 min. ja käytön aikana. Suihkuta ohut ja tasainen kerros voideltavaan kohteeseen.

  Lue lisää
 • Spray Car-Rep Penetrating Oil 400 ml

  Spray Car-Rep Penetrating Oil 400 ml

  Car-Rep® Penetrating Oil Irrottaja tunkeutuu nopeasti kaikkein mikroskooppisen pieniin rakoihin irrottaen tehokkaasti ruostuneet osat toisistaan. Helpottaa ja nopeuttaa kiinnijuuttuneiden ruosteisten ja hapettuneiden ruuvien, muttereiden ja pulttien irrottamista. Käyttökohteet: Saranat, helat, pulttiliitokset, lukot, pultit, mutterit, työkalut, ketjut jne.

  Lue lisää
 • Spray Car-Rep Vaseline 400 ml

  Spray Car-Rep Vaseline 400 ml

  Car-Rep® vaseliinispray on luotettava voiteluaine, joka suojaa myös metalleja, kuten alumiinia, kuparia, messinkiä, kromia, terästä jne. hapoilta ja ruosteelta. Hienojakoinen voiteluaine voitelee hyvin ja antaa hyvän suojan ruostetta vastaan. Suunniteltu vaativiin olosuhteisiin. Poistaa veden ja kestää hyvin kuumuutta ja suolaa. Käyttökohteita mm. vaijerit, saranat, nivelet, liukulaakerit, pultit, vivustot jne.

  Lue lisää