Car-Rep

 

Erikoistunut autotuotteisiin

Car-Rep® tekee ajoneuvon entisöinnistä, korjaamisesta ja virityksestä helppoa. Olitpa käsittelemässä auton sisä- tai ulkotiloja, meillä on tuotteet, jotka sopivat tilanteeseen kuin tilanteeseen. Car-Rep® tarjoaa täydellisen valikoiman laatutuotteita tee-se-itse autotalliharrastajille tai Car-Rep® ammattilaisille.

Erikoistuotteet

Rajaa tuotteita

 • Spray Car-Rep Anti-Seize 400ml

  Spray Car-Rep Anti-Seize 400ml

  Car-rep Anti-Seize Spray estää metallien kiinnileikkautumisen. 100% synteettinen voiteluaine on kehitetty erityisesti voiteluun korkeissa lämpötiloissa ja paineessa. Se vähentää kitkaa ja estää pintojen tarttumista muodostamalla kestävän kalvon pintojen väliin lämpötiloissa -60 °C - 1100°C. Erinomainen korroosionesto. Käyttökohteita: lambda-anturit, jarruosat, sytytystulpat, pakoputkien ja äänenvaimentimien liitokset, kytkimet, pulttien ja mutterien kierteet, kaulukset jne. Poistaa hankausmelua levy- ja rumpujarruista, voitelee jarrusatulat ja muut liikkuvat osat.

  Lue lisää
 • Spray Car-Rep Sanding Aid 400ml

  Spray Car-Rep Sanding Aid 400ml

  Car-Rep® Hionta-apu spray on nopeasti kuivuva läpikuultava musta akryylimaali hionnan kontrollointiin. Muodostaa ohuen, läpikuultavan kerroksen kitin päälle. Hionnasta tulee helpompaa, koska paikat joihin tarvitaan lisää kittiä jäävät läpikuultavan mustaksi. Tarkoitettu ainoastaan hionnan avuksi, ei sovellu pintamaalaukseen. Suositellaan vain ohuita kerroksia nopean kuivumisen varmistamiseksi.

  Lue lisää